Konferenca EDUvision 2021

25. - 27. november 2021

Online konferenca (Zoom)


Prijavi se na konferenco!
O mednarodni konferenci

O mednarodni znanstveni konferenci EDUvision 2021

Vabimo Vas na 11. mednarodno znanstveno konferenco EDUvision, »Sodobni pristopi poučevanja prihajajočih generacij« s sloganom »UČIMO SE ZA JUTRI«, ki bo potekala 25. - 27. novembra, v M hotelu, Ljubljana.

Osrednji naslov konference je: »NOVI IZZIVI DANAŠNJEGA ČASA - PRILOŽNOSTI ZA VKLJUČEVANJE INOVATIVNIH REŠITEV V IZOBRAŽEVANJE 21. STOLETJA", kjer smo si kot izhodišče postavili vprašanje »Kako poučevati, katera znanja podati, katere veščine in na kakšen način pridobiti, da bodo učenci in dijaki dobro opremljeni s kompetencami za soočanje z izzivi v življenju in kvalitetno pridobili znanja in veščine za prihodnost?«

Na mednarodni znanstveni konferenci bomo poskušali slediti najnovejšim smernicam poučevanja v 21. stoletju in stopnjam pri zasnovi projektnega dela, ki spodbuja učenčevo podjetnosti in ustvarjalnost. Razpravljali bomo o sodobnih pristopih in izzivih poučevanja ter načinih vrednotenja znanja, ki prihodnjim generacijam omogočajo večjo motivacijo do učenja, vzpodbujajo kreativnost učencev, intenzivirajo večjo pridobitev znanja, interakcijo z vsakdanjim življenjem in nenazadnje osebnostno rast posameznika.

Razpravljali bomo tudi o tem, kako v poučevanje uvajati novosti, ki nam jih nudijo nove tehnologije. Vlaganje v razvoj posameznika in zeleno ekonomijo pa je eden najpomembnejših temeljev trajnostnega razvoja človeka kot družbe nasploh.

Vljudno Vas vabimo, da se mednarodne znanstvene konference udeležite kot predavatelj(ica), udeleženec(ka), sponzor, razstavljalec ali kako drugače sodelujete pri organizaciji in izvedbi mednarodne konference.

Ne zamudite enkratne priložnosti, da obogatite svoje znanje in pridobite veščine, ki jih boste aplikativno prenesli v svoje strokovno delovno področje in družbo nasploh.

Predstavitve prispevkov na konferenci potekajo v slovenskem, angleškem, hrvaškem in srbskem jeziku.

V primeru uvedbe ukrepov izolacije zaradi pandemije koronavirusa bomo izvedli predavanja priznanih tujih gostov in predavateljev preko Zooma z video konferenco.

V pričakovanju Vašega sodelovanja in udeležbe konference Vas lepo pozdravljamo.

Programski in organizacijski odbor
mag. Mojca Orel in Stanislav Jurjevčič,